Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Excursie Sportcampus Zuiderpark, Den Haag

Bezoek aan de bouw van Sportcampus Zuiderpark, vanaf dit najaar het Haagse mekka voor sportbeoefening en -onderwijs. De rondleiding over de bouwplaats wordt ingeleid met presentaties over het bouwkundig concept, het constructief ontwerp en de staalbouw.

« terug naar Excursies

Deze excursie heeft donderdag 4 februari jl. plaatsgevonden.

Datum donderdag 4 februari 2016

Duur 13:00–17:45 uur

Locatie ontvangst, inleidingen en afsluiting: Attractiecentrum Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 79 (in het Zuiderpark, ingang Melis Stokelaan), 2533 SP Den Haag

Bestemd voor constructeurs en staalbouwers (leden Bouwen met Staal)

Organisatie Bouwen met Staal (Arend Dolsma), m.m.v. ABT, Oostingh Staalbouw, Alphaplan en FaulknerBrowns Architects

Deelname is gratis. Aanmelden kan op deze website via de bovenstaande aanmeldbutton. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Veiligheid Bij het bezoek aan de bouwlocatie is het dragen van een veiligheidshelm, -hesje en -schoenen verplicht. Deze uitrusting wordt voorafgaand aan de rondleiding uitgereikt. (U mag uiteraard ook uw eigen uitrusting meenemen).

Reisinfo voor auto en OV vindt u op www.attractiecentrumzuiderpark.nl onder navigatie.

Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerterrein links naast het Attractiecentrum, vóór het politiebureau (in het Zuiderpark) en op de Melis Stokelaan.

Afbeeldingen: FaulknerBrowns Architects en Gemeente Den Haag.