Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Verdediging Dirk Jan Peters

Op dinsdag 27 juni 2017 vindt om 15.00 u. de openbare verdediging plaats van het proefschrift Design of pattern-placed revetments door Dirk Jan Peters. Locatie is de Senaatszaal van de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CC Delft. Voorafgaand daaraan om 14.30 u. geeft Dirk Jan een korte toelichting op de inhoud van het onderzoek.

« terug naar Agenda

Dirk Jan Peters is werkzaam bij Royal Haskoning DHV en is voorzitter van de technische commissie 13 Aardbevingsbestendig ontwerpen. Bij zijn promotieonderzoek gooide Dirk Jan het over een hele andere boeg: Design of pattern-placed Revetments (ofwel: Het ontwerp van steenzettingen). De verdediging vindt plaats op dinsdag 27 juni, om 15:00 uur precies. Voorafgaand daaraan, om 14:30, uur geeft hij een korte toelichting op de inhoud van het onderzoek. De locatie is in de Senaatszaal van de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CC Delft.
Klik hier voor een routebeschrijving. Parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid van de Aula vindt u aan de Van der Waalsweg, Delft.

Het proefschrift kunt u downloaden via de onderstaande link: Thesis Revetments. Mocht u belangstelling hebben voor een gedrukt exemplaar van het proefschrift dan kunt u een e-mail (met uw naam en volledige adres) sturen naar het secretariaat van de sectie Waterbouwkunde van de TU Delft: secr-wbk-citg@tudelft.nl.