Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Worldsteel construction conference »

Worldsteel construction conference

Van 29 mei tot en met 1 juni 2017 organiseert Worldsteel in Düsseldorf (Duitsland) zijn Construction conference. Thema van deze bijeenkomst improving collaboration within and across regions.

Zeker Zink (Weert) »

Zeker Zink (Weert)

Woensdag 31 mei a.s. organiseert Zinkinfo Benelux samen met Bouwen met Staal de eerste van vier seminars over innovaties in de keuze en toepassing van thermisch verzinken van staalconstructies van gebouwen en civiele werken.

BOUW 4.0 »

BOUW 4.0

Woensdag 31 mei organiseert White Lioness Technologies BOUW 4.0 digital fabrication & construction bij de Bouwcampus in Delft.

Staalcafé 4 »

Staalcafé 4

Op dinsdag 6 juni organiseert Bouwen met Staal weer een Staalcafé in de Kromhouthal in Amsterdam.

Zeker Zink (Veldhoven) »

Zeker Zink (Veldhoven)

Woensdag 7 juni a.s. organiseert Zinkinfo Benelux samen met Bouwen met Staal de tweede van vier seminars over innovaties in de keuze en toepassing van thermisch verzinken van staalconstructies van gebouwen en civiele werken.

Architects’ event »

Architects’ event

Op donderdag 8 juni 2017 vindt in Amsterdam het voor architecten gratis toegankelijke Architects' event plaats.

Brandveiligheid »

Brandveiligheid

Op 14 juni organiseren de Verenigde Brandveiligheid Experts het seminar Trends en ontwikkelingen.

Avondsessie Hilti »

Avondsessie Hilti

Woensdag 14 juni 2017 organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Hilti een avondsessie bij Hilti Nederland in Berkel en Rodenrijs.

Call for Papers Fiets- en voetbruggen »

Call for Papers Fiets- en voetbruggen

Op 2 november 2017 organiseert de Nederlandse Bruggenstichting het derde symposium Fiets- en Voetbruggen. Sprekers worden opgeroepen om zich voor 1 juli aan te melden.