Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Agenda

Activiteiten binnen het vakgebied van (staal)bouwend en ontwerpend Nederland. Dit kunnen eigen activiteiten zijn van Bouwen met Staal, maar ook van derden.

Verdediging Dirk Jan Peters »

Verdediging Dirk Jan Peters

Op dinsdag 27 juni 2017 vindt om 15.00 u. de openbare verdediging plaats van het proefschrift Design of pattern-placed revetments door Dirk Jan Peters. Locatie is de Senaatszaal van de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, 2628 CC Delft. Voorafgaand daaraan om 14.30 u. geeft Dirk Jan een korte toelichting op de inhoud van het onderzoek.

Call for Papers Fiets- en voetbruggen »

Call for Papers Fiets- en voetbruggen

Op 2 november 2017 organiseert de Nederlandse Bruggenstichting het derde symposium Fiets- en Voetbruggen. Sprekers worden opgeroepen om zich voor 1 juli aan te melden.

Veiligheid bij complexe bouwprojecten »

Veiligheid bij complexe bouwprojecten

Op woensdag 5 juli organiseert VNconstructeurs in samenwerking met Bouwend Nederland, Bouwen met Staal en de Betonvereniging een seminar over Veiligheid bij complexe bouwprojecten; risicomanagement, preventie en leren van ongevallen.

Seminar Duurzaam bouwen met staal 2017 »

Seminar Duurzaam bouwen met staal 2017

Donderdag 14 september 2017 organiseert Technische Commissie 1 Duurzaamheid van Bouwen met Staal in samenwerking met Van Leeuwen Buizen het seminar Duurzaam bouwen met staal. Het seminar vindt plaats in Zwijndrecht in het duurzame, energiezuinige en fraaie hoofdkantoor van Van Leeuwen Buizen.